5. kolo JSL – parovi i još ponešto

U sredu se igraju nove utakmice domaće Jelen Superlige.  Termin, nešto raniji -17 i 20 sati. Voša i Partizan u četvrtak.

Stadion-FK-Vojvodina-Karadjordje-4
Foto: Web

OFK dočekuje ekipu Radnika, nakon poraza od 1-0 u gostima.  Jagodina gostuje Spartaku iz Subotice, dok Borac u Čačku igra protiv Javora.

Crvena zvezda će igrati na domaćem terenu, protiv ekipe Čukaričkog, koja gradskog rivala postavlja za jasnog favorita. Treba istaći da je najnovije pojačanje sa Banovog brda Nikola Karakljajić, igrač od samo 20 godina, koji je prošao mlađe kategorije Zvezde, te kasnije igrao za Voždovac. S druge strane, Vukan Savićević je prešao u Slovan iz Bratislave, nakon daleko od zadovoljavajućeg odnosa između igrača i kluba.

Novi Pazar dočekuje Metalac, u nadi za još jednom pobedom na domaćem terenu, nakon rezultata od 2-1 protiv tima iz Jagodine.

Partizan i Vojvodina su u ponedeljak dobili dozvolu da svoj meč odigraju dan kasnije, zbog zgusnutog rasporeda izazvanog prirpemama za evroscenu. Ova utakmica svakako će predstavljati duel kola, ukoliko igrači budu dovoljno odmorni, a treneri ne budu previše kalkulisali sa startnim postavama, pred evropske mečeve. Ova utakmica nas čeka u četvrtak, 13. avgusta, sa početkom od 20 sati.

Svi parovi kola:

Spartak – Jagodina (17 sati)

OFK – Radnik

Rad – Mladost

Zvezda – Čukarički (19 sati)

Borac – Javor (20 sati)

Novi Pazar – Metalac

Radnički, Niš – Voždovac

Vojvodina – Partizan (13.8. od 20 sati)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s