Drulović u Partizanu

Nove vesti iz Humske 1. Naime, list Politika objavio je dolazak svog nekadašnjeg igrača Ljubinka Drulovića na klupu Partizana. Nekadašnji prvotimac crno-belih, trener omladinskih kategorija reprezentacije, privremeni trener seniorske reprezentacije Srbije, te aktuelni trener makedonske selekcije, postaće zamena za Zorana Milinkovića. 

Foto: Sva prava zadržana.
Foto: Web

Sada već bivši trener Partizana, povukao se nakon serije loših rezultata u Jelen superligi, u ostavci podnetoj sinoć. Ostavka je podneta nakon remija crno-belih protiv ekipe Radnika iz Surdulice. Partizan je na jučerašnjem gostovanju ispustio prednost od dva gola u prvom poluvremenu, dopuštajući Surduličanima da se vrate u meč, na radost domaće publike. Samo jedan bod, iz utakmice koja je trebalo da bude “zicer”, očigledno je bila kap koja je prelila čašu, te prevagnula u korist Milinkovićevog odlaska iz kluba.

Ljubinku Druloviću predstoji nimalo lak zadatak nametanja efikasnijeg načina rada, te borba sa velikim bodovnim zaostatkom u odnosu na prvoplasiranu Crvenu zvezdu. Pokazao se kao sposoban trener, uzimajući u obzir da je upravo on bio prvi strateg, koji je spojio sada čuvenu generaciju mladih Orlića i Srbiji doneo prvo evropsko zlato, 2013. godine.

Za sada, ovo je jedini odgovor čelnika kluba, na alarmantno stanje, te inferiorne rezultate. Reči o potencijalnim odlascima članova Uprave, nije bilo. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s