Lalatović napustio Borac. Sledi Voša

Bivši trener Crvene zvezde, otišao je sa klupe još jednog Superligaša. Uprkos dobrim rezultatima u domaćem prvenstvu, Nenad Lalatović, podneo je ostavku na poziciju glavnog trenera čačanskog Borca, zbog brojnih razloga, nesportske prirode. U međuvremenu, na Karaburmu je došao novi strateg. Treći ove sezone.

Naime, Lalatović je u više navrata isticao neadekvatno ponašanje Uprave prema igračima, zbog čega se i odlučio na ovaj potez. Čačani nisu dobijali mesečne isplate, zbog čega je igranje nekih od utakmica u novoj sezoni dovođeno u pitanje. Uprkos odličnim rezultatima i trenutnim drugim mestom na tabeli Jelen superlige, rešio je da prekine saradnju sa Borcem. Takođe je navedeno da sam grad Čačak nije stao u odbranu prvotimaca na odgovarajući način, što je još jedno od opravdanja  za pomenuto ponašanje uprave kluba i dodatni motiv Lalatovićevog odlaska.

Novi angažman za mladog stratega ostaje nepoznat, iako je potvrdio medijima da je kontaktiran od strane Vojvodine, a njegova odluka o budućem klubu će biti ozvaničena u narednih nekoliko dana.

*Izmene u poslednjih nekoliko sati: Nenad Lalatović, postao je novi trener FK Vojvodina! Dogovor je postignut za tekuću sezonu, uz mogućnost nastavka, na saglasnost obe strane.

S druge strane, OFK Beograd je danas dobio novog trenera, Miodraga Radovanovića, koji bi ekipi trebalo da obezbedi neophodno iskustvo na klupi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s