Moja superligaška pauza

Pravimo kratku pauzu u izveštavanju o Superligi, zbog generalnog razočarenja u domaći fudbal. Logično, nije ni prvo, ni poslednje. 

U duhu profesionalnog izveštavanja, svakako nije prikazivanje lične emocije. Ipak, s obzirom na to da je ovo još uvek moja platforma i da radim jedino za sebe, urednička politika pripada isključivo meni. Samim tim dajem sebi za luksuz da napišem ovako nešto.

Da jednostavno iskažem nedostatak entuzijazma pri pisanju o „trijumfima” od po jednog ili dva gola, na blatnjavim terenima, sa po sat vremena razlike. To nije fudbal na kojem sam odrasla, niti fudbal kakav istinski volim. 

Ipak, čovek se pomiri sa realnošću stanja stvari i nastavi dalje. Zato je prošle godine postojao pregled preko trideset kola tadašnje JSL, na koji sam ponosna, koji se nastavio i ove jeseni. Ponosna jer sam ostala ažurna, jer sam izdržala izveštavanje o čitavoj ligi sama, a moram priznati, u nekim potezima i uživala.

Međutim, stvari se menjaju, sve ima svojih granica, a ja sam makar privremeno dostigla svoju.

Za sve vas koje interesuje srpski fudbal, nezavisno od pobeda, promašaja, korupcije i transfera, neće izostati tekstova. Samo smo, kao što i piše na početku, na kratkoj pauzi.

Odmor, pa u nove pobede. „Trijumfi“ se ostavljaju Superligašima.

Hvala na razumevanju i čitanju.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s